De Harmonie Vroomshoop


 

Opleidingen:


Music kids: 

De Music Kids is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar. In deze wekelijkse les gaan we met de kids op een speelse manier de wereld van muziek verkennen. Zo zal er de ene week gedanst en gezongen worden, maar kan er een week later zomaar een uurtje spelen met drumstel of trompet op het programma staan. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben en vriendjes maken waarbij muziek als een rode draad door de wekelijkse les loopt. De Music Kids wordt gegeven door Joost Visser.Music4Uall

Music4Uall wordt om de week op de zaterdag ochtend gegeven en is bedoeld voor kinderen met een beperking. Tijdens deze les zal het kind op verschillende instrumenten bezig gaan met ritmes.

Binnen deze doelgroep is het mogelijk om met ritmes, dynamiek en tempi leuk muziek te maken.
De kinderen zullen, waar mogelijk, deelnemen aan uitvoeringen van de vereniging. Music4Uall wordt gegeven door Jan Kriekjes.


AMV:

Heb jij zin in muziek maken, maar weet je nog niet op welk muziekinstrument, of weet je dat wel, maar je wil eerst een goede basis,
dan is de cursus 'Algemene Muzikale Vorming' (AMV) van De Harmonie Vroomshoop
 echt iets voor jou!
Tijdens deze 1-jarige cursus leren kinderen samen noten lezen en een blokfluit of klokkenspel bespelen. Daarnaast wordt er veel gezongen en naar muziek geluisterd en werk je op een speelse manier aan je ritmegevoel en je muzikaal gehoor. 
Allemaal basisvaardigheden die je nodig hebt om straks goed een instrument te leren bespelen.

De AMV lessen worden gegeven op maandagmiddag om 15:30 uur door Jaqueline Lenderink in het MCC Harmonie.Individuele muzieklessen:

De individuele muzieklessen worden wekelijks gegeven door ervaren docenten en duren ongeveer 20 minuten. Op een instrument naar keuze werken de kinderen samen met de docent naar hun eerste A diploma toe. Wanneer de kinderen de basis een klein beetje onder de knie hebben, zal er al snel een mogelijkheid worden geboden om deel te nemen aan het B-orkest.


 
 
 
Instagram