Opleidingen:


Meld je hier aan!

Music kids: 

De Music Kids is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar. We gaan met de kids op een speelse manier de wereld van muziek verkennen. Zo zal er de ene keer gedanst en gezongen worden, maar kan er ook later zomaar een uurtje spelen met drumstel of trompet op het programma staan. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben en vriendjes maken waarbij muziek als een rode draad door de  les loopt. De Music Kids wordt gegeven door Joost Visser en is op 25 september,  14 oktober, 8 en 25 november. Meld je aan via bovenstaande knop!AMV: 

Heb jij zin in muziek maken, maar weet je nog niet op welk muziekinstrument, of weet je dat wel, maar je wil eerst een goede basis,
dan is de cursus 'Algemene Muzikale Vorming' (AMV) van De Harmonie Vroomshoop
 echt iets voor jou!
Tijdens deze 1-jarige cursus leren kinderen samen noten lezen en een blokfluit of klokkenspel bespelen. Daarnaast wordt er veel gezongen en naar muziek geluisterd en werk je op een speelse manier aan je ritmegevoel en je muzikaal gehoor. 
Allemaal basisvaardigheden die je nodig hebt om straks goed een instrument te leren bespelen.

De AMV lessen worden gegeven op maandagmiddag om 15:45 uur door Jaqueline Lenderink in het MCC Harmonie.


BAM-Vroomshoop:

 

BAM-Vroomshoop is een onderdeel
binnen de Harmonie en volledig gericht op slagwerk. Zonder enige ervaring kunnen kinderen
vanaf 7 jaar op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.15 uur deelnemen aan deze groepsles.
Onder leiding van Joost Visser krijgen de kinderen de mogelijkheid om verschillende
slagwerkinstrumenten te leren kennen. Binnen de kortste keren zal er samen muziek
gemaakt worden.Individuele muzieklessen:

De individuele muzieklessen worden wekelijks gegeven door ervaren docenten en duren ongeveer 20 minuten. Op een instrument naar keuze werken de kinderen samen met de docent naar hun eerste A diploma toe. Wanneer de kinderen de basis een klein beetje onder de knie hebben, zal er al snel een mogelijkheid worden geboden om deel te nemen aan het B-orkest.


 
 
 
Instagram