De Harmonie Vroomshoop

  Harmonieuws

Samen aan de SLAG!

Samen aan de SLAG!

Ja Ja... wij gaan samen aan de SLAG! 15 april organiseren wij een slagwerkconcert samen met slagwerkgroep van SDG Westerhaar, B-slagwerkgroep van De Vriezenveense Harmonie en de malletband van De Harmonie Vroomshoop! Wij hebben er super veel zin in, komen jullie ook?

Datum: 15 april

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: MCC Harmonie

Entree: GRATIS!

KLEDING- & SPEELGOEDBEURS

KLEDING- & SPEELGOEDBEURS

4 maart was de kleding- & speelgoed beurs in ons MCC Harmonie, vele mensen hebben zich opgegeven en hebben hun kleding en speelgoed verkocht!

Sporters Harmonie Vroomshoop op het NK

Sporters Harmonie Vroomshoop op het NK

De majorettes van De Harmonie Vroomshoop hebben op het NK Majorette-Batontwirling in Almere!

Alle,maar dan ook alle dames van de majorettes van muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop hebben zich eind 2022 op de kwalificatiewedstrijd geplaatst voor het NK Majorette & Baton-Twirling van de KNMO-NTSB.

Fantastisch uitslagen waar de Harmonie Vroomshoop zeer trots op is. Het vele trainen is niet voor niets geweest. Een uniek evenement waar alle dames mee naartoe konden omdat er duidelijk progressie zit in de prestaties van de sporters van de Harmonie Vroomshoop van zowel de jongere aanstormende talenten als de al gevorderde dames. . Nu volop aan de slag met seizoen 2023. Nieuwe routines of bestaande die nog beter gemaakt gaan worden, moeilijkere technieken, nieuwe uitdagingen en kansen.

Play Together was een groot succes

Play Together was een groot succes

The Magic Winter Edition: 17 december hebben we een showavond georganiseerd en wat was het een feest! Met optredens van muziekvereniging Polyhymnia, Hypercussion en natuurlijk de malletband en majorettes hebben we de mensen een geweldige avond gegeven! Ons fotoalbum staat nu op facebook!


 
 
 
Instagram