Wat bieden wij: • Gratis toegang voor 2 personen inclusief consumptie bij activiteiten van   “De Harmonie Vroomshoop” • Info bulletin met reclame van uw bedrijf naar Vrienden van de Harmonie   en uw link met logo op onze website • Reclame voor uw bedrijf bij concerten Voor meer informatie neem contact op met stichting@deharmonievroomshoop.nl
U kunt helpen! Om ook in de toekomst van waarde te kunnen blijven voor de Vroomshoopse samenleving, zoekt “De Harmonie” naar bedrijven en particulieren die de vereniging financieel willen steunen. Want zonder die steun ziet de toekomst van de muziekvereniging er somber uit! Draagt u “De Harmonie” een warm hart toe? Wilt u eraan bijdragen dat de vereniging ook voor toekomstige generaties behouden blijft?
Verankerd in de samenleving Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” is al ruim zeventig jaar verankerd in de Vroomshoopse samenleving. Of het nou gaat om de traditionele intocht van Sinterklaas, om de feestelijke muzikale omlijsting van Koninginsdag of om de ingetogen begeleiding rond dodenherdenking. De Harmonie is er altijd bij Van alle markten thuis “De Harmonie” is niet weg te denken uit de Vroomshoopse samenleving. Dat is ook niet verwonderlijk, want de muziekvereniging is van alle markten thuis. Wat te denken van de begeleiding van kerkdiensten, de muzikale opluistering bij diverse evenementen en de diverse concerten die de verschillende secties verzorgen? Voor jong en oud “De Harmonie” heeft ruim 130 leden in diverse secties. Het A-orkest, het jeugdorkest, de malletband, diverse majorette-/twirlpelotons, enkele samenspeelgroepen, maar ook een koperensemble. Jong en oud vinden elkaar op muzikaal gebied, in goede harmonie.
Geld Een energieke muziekvereniging als “De Harmonie” is voor een dorp bijzonder waardevol. Maar aan alles wat waardevol is hangt ook een prijskaartje. Want de muzieklessen, de instrumenten, de uniformen, de dirigenten, de huisvesting en de optredens kosten nu eenmaal geld. Donkere wolken De contributies die leden betalen zijn al niet mis en jaarlijks worden er allerlei acties op touw gezet om geld binnen te halen. Maar de opbrengsten dekken dan nóg de kosten niet. De subsidie die “De Harmonie” van de gemeente ontvangt wordt de komende jaren bovendien alleen maar lager, terwijl de kosten stijgen. Generaties Vele duizenden Vroomshopers van verschillende generaties groeiden op met de klanken van de fanfare, de drumband (nu malletband) en het jeugdorkest. En wie herinnert zich niet de optochten door het dorp, met voorop een peloton minirettes en majorettes? Vroomshoop zonder “De Harmonie” is on-denkbaar.
Vrienden van de Harmonie