Promotie voor Twirlster Maud Jansen De Harmonie Vroomshoop.
Promotie met haar dance dit is wat Maud behaalde 12 mei op de wedstrijd in Lelystad. Maud   nam   deel   aan   deze   wedstrijd   met   haar   twee   solo   onderdelen,   haar   1   baton   en   haar   dance   liet   ze   zien   deze   dag.   Met   haar   1-   baton   behaalde   ze   vorige keer   een   promotie   naar   de   hogere   klasse   en   was   het   op   deze   wedstrijd   de eerste   keer   dat   ze   op   dit   niveau   uit   kwam   met   haar   nieuwe   routine.   Op   dit onderdeel   behaalde   Maud   een   derde   plaats.   Met   haar   dance   wat,   hoegenaamd foutloos   verliep,   kwam   ze   nog   uit   in   de   beginner   klasse   maar   behaalde   ze   tot grote   vreugde   ook   hier   een   promotie   naar   de   intermediate   klasse   en   een   eerste plaats,   een   bekroning   voor   Maud   op   het   vele   trainen.   Binnen   De   Harmonie   is   dit intermediate   niveau   nog   niet   eerder   aan   getik.   Maud   zal   haar   trainingen   aan moeten   passen   om   op   dit   niveau   te   blijven   presteren.      Naast   de   solo   trainingen die   Maud   binnen   De   Harmonie   volgt   onder   leiding   van   Melanie   Arkes,   traint   Maud ook   in   Lelystad   in   een   showtwirl   team   wat   bestaat   uit   verschillende   twirlster   uit het   hele   land.   Met   dit   showtwirl   team   zal   Maud   naar   het   NK   gaan   op   25   mei   en hopelijk   de   benodigde   punten   binnen   halen   zodat   ze   mee   kunnen   doen   op   het   EK in   Italië.   Ook   voor   De   Harmonie   is   het   een   verrijking   dat   er   input   van   buitenaf komt   zodat   onder   de   andere   solisten   van   De   Harmonie   het   niveau   ook   omhoog gebracht   kan   worden.   Instructrice   Melanie   Arkes   is   trots   op   haar   pupil   en   zal proberen samen met Maud ook op dit niveau te blijven presteren.