Majorettes winnen gouden beker in Coevorden.
Majorettes van “De Harmonie Vroomshoop” winnen gouden beker en medaille met promotie. Afgelopen zaterdag 7 april deed het B team en solist Maud van “De Harmonie Vroomshoop” mee aan een KNMO majorette concours in Coevorden. Voor   het   team   was   dit   de   eerste   wedstrijd    van   dit   seizoen.   Met   9   meiden   lieten   ze   een   mooie uitgevoerde    show    zien    op    muziek van    de    “Trolls”.    Om    als    team    een mooie    show    neer    te    zetten    is    het van   belang   dat   alles   goed   op   elkaar is   afgestemd.   Dit   is   waar   het   team de   laatste   tijd   intensief   mee   bezig   is geweest.   Gisteren   werd   de   inzet   dan ook   beloond   met   75   punten   wat   goed was    voor    een    eerste    plek    en    de gouden   beker   die   het   team   mee   naar huis    mochten    nemen.    Solist    Maud liet    indruk    achter    bij    de    jury    met haar     show     op     muziek     van     True Colors.    Maud    beeldde    de    muziek gecombineerd   met   twirl   technieken foutloos   uit.   Dit   werd   door   de   jury   beloond   met   een   tweede   plaats   met   maar   liefst   87,2   punten.   Met deze   punten   behaalde   Maud   tevens   promotie   wat   betekend   dat   ze   de   volgende   wedstrijd   in   een hogere    klasse    deel    zal    nemen.    Ook    kan    Maud    in    het    najaar    deelnemen    aan    de    Overijsselse Kampioenschappen.   De   volgende   wedstrijd   waar   de   solisten   van   “De   Harmonie   “naar   toe   gaan   is volgende week zaterdag 14 april in Nunspeet. Majorettes “De Harmonie Vroomshoop”komen terug met 4 medailles en 1 keer plaatsings-punten NK.