Geslaagden van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop”
Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop kan spreken van een geslaagde afsluiting van het seizoen 2016-2017. In mei en juni zijn alle leerlingen geslaagd voor hun diploma van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Dit zijn de volgende leerlingen; Lucas (slagwerk A), Joris (slagwerk A), Jesse (slagwerk B), Luuk (slagwerk B), Hielke (trombone B), Daan (trombone B) en Thijs (saxofoon C). De Harmonie is erg trots op deze groep geslaagde leerlingen en hoopt dat zij nog een lange en plezierige toekomst bij De Harmonie Vroomshoop zullen hebben. Ook was er afgelopen schooljaar de mogelijkheid om bij muziekvereniging de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) te volgen. Afgelopen vrijdag, 7 juli, hebben deze leerlingen tijdens het jeugdconcert van De Harmonie Vroomshoop in het theater van Het Punt laten horen wat zij tijdens de cursus geleerd hebben. Hiervoor ontvingen zij: Alesha, Guus en Chelsea hun AMV-diploma. De Harmonie Vroomshoop kijkt zo terug op een mooi muzikaal en geslaagd schooljaar en feliciteert de leerlingen met het behaalde diploma; allen een muzikale toekomst toegewenst! In september zal een nieuwe AMV cursus van start gaan. Geïnteresseerd? Aanstaande vrijdag, 14 juli, zal er vanaf 17:00uur een openbare AMV les zijn in de Harmonieruimte in Het Punt.  Voor meer informatie over alle muziekopleidingen bij De Harmonie Vroomshoop kunt u terecht op de website www.deharmonievroomshoop.nl.
Guus, Alesha en Chelsea met hun hun AMV-diploma.
Jesse (slagwerk B), Luuk (slagwerk B), Hielke (trombone B), Daan (trombone B) en Thijs (saxofoon C). Lucas (slagwerk A), Joris (slagwerk A)