De Majorette
TRAININGSTIJDEN : Wanneer: Vrijdag-avond Team D en C  ||  17:30 uur – 18:15 uur. Solisten ||  18:15 uur – 18:45 uur. Team B ||  18:45 uur – 19:30 uur. Solisten ||  19:30 uur – 20:30 uur. Team A ||  20:30 uur – 21:15 uur. Waar: Activiteitencentrum “Het Punt”, zaal 4 CONTRIBUTIE: Majorettes tot 18 jaar: € 11,00 per maand Majorettes vanaf 18 jaar: € 17,00 per maand Solisten / Duo training € 2,50 per maand extra. Kids Twirl € 1,50 per maand extra. CONTACT PERSOON: Roelie Jansen 06-34432527 majorettevroomshoop@gmail.com Team D Dit   zijn   de   jongste   meisjes,   nieuwe   meisjes   stromen   eerst   in   deze   groep   in   om   vervolgens   verder   te stromen   naar   de   andere   groep.   De   groep   bestaat   op   dit   moment   uit   5   meisjes   die   les   krijgen   van Maud   Jansen.   Ze   leren   hier   het   begin   van   de   baton   technieken   aan,   maar   zijn   daarnaast   ook   veel bezig met dans op muziek wat bij hun leeftijd past. Team C Team C, bestaat uit 5 meisjes, is al een concours team wat betekend dat je met dit team al aan wedstrijden deelneemt. Dit team heeft zowel een team dans als meisjes die al op solistisch gebied verder willen. Er wordt naast het gezamenlijk trainen ook aandacht besteed aan afzonderlijke training. Team C krijgt les van Marijke Brederode. Team B Team B bestaat op dit moment uit 9 meiden. Dit team heeft in deze samenstelling al deelgenomen aan verschillende wedstrijden met goede resultaten. Uit dit team hebben bijna alle meiden één of meerdere solisten onderdelen waarop ze trainen en meedoen op wedstrijden.  Dit alles onder leiding van Marijke Brederode en Maud Jansen. Team A Dit is de oudste groep meiden. Op dit moment bestaat dit team uit 3 meiden. De meiden hebben geen gezamenlijke show maar trainen afzonderlijke van elkaar solisten onderdelen. Marijke Brederode en Maud Jansen geven les aan deze meiden.
De Majorette
TRAININGSTIJDEN : Wanneer: Vrijdag-avond Team D en C  ||  17:30 uur – 18:15 uur. Solisten ||  18:15 uur – 18:45 uur. Team B ||  18:45 uur – 19:30 uur. Solisten ||  19:30 uur – 20:30 uur. Team A ||  20:30 uur – 21:15 uur. Waar: Activiteitencentrum “Het Punt”, zaal 4 CONTRIBUTIE: Majorettes tot 18 jaar: € 11,00 per maand Majorettes vanaf 18 jaar: € 17,00 per maand Solisten / Duo training € 2,50 per maand extra. Kids Twirl € 1,50 per maand extra. CONTACT PERSOON: Roelie Jansen 06-34432527 majorettevroomshoop@gmail.com Team D Dit   zijn   de   jongste   meisjes,   nieuwe   meisjes   stromen   eerst   in   deze   groep   in   om   vervolgens verder   te   stromen   naar   de   andere   groep.   De   groep   bestaat   op   dit   moment   uit   5   meisjes die   les   krijgen   van   Maud   Jansen.   Ze   leren   hier   het   begin   van   de   baton   technieken   aan, maar zijn daarnaast ook veel bezig met dans op muziek wat bij hun leeftijd past. Team C Team C, bestaat uit 5 meisjes, is al een concours team wat betekend dat je met dit team al aan wedstrijden deelneemt. Dit team heeft zowel een team dans als meisjes die al op solistisch gebied verder willen. Er wordt naast het gezamenlijk trainen ook aandacht besteed aan afzonderlijke training. Team C krijgt les van Marijke Brederode. Team B Team B bestaat op dit moment uit 9 meiden. Dit team heeft in deze samenstelling al deelgenomen aan verschillende wedstrijden met goede resultaten. Uit dit team hebben bijna alle meiden één of meerdere solisten onderdelen waarop ze trainen en meedoen op wedstrijden.  Dit alles onder leiding van Marijke Brederode en Maud Jansen. Team A Dit is de oudste groep meiden. Op dit moment bestaat dit team uit 3 meiden. De meiden hebben geen gezamenlijke show maar trainen afzonderlijke van elkaar solisten onderdelen. Marijke Brederode en Maud Jansen geven les aan deze meiden.