TRAININGSTIJDEN : Wanneer: Vrijdag-avond Team D en C  ||  17:45 uur – 18:30 uur. Solisten ||  18:30 uur – 19:00 uur. Team B ||  19:00 uur – 19:45 uur. Team A ||  19:45 uur – 20:30 uur. Waar: Activiteitencentrum “Het Punt”, zaal 4 CONTRIBUTIE: Majorettes tot 18 jaar: € 10,00 per maand Majorettes vanaf 18 jaar: € 16,00 per maand Solisten / Duo training € 2,50 per maand extra. Kids Twirl € 1,50 per maand extra. CONTACT PERSOON: Roelie Jansen 06-34432527 majorettes@deharmonievroomshoop.nl Team A Team A bestaat uit de oudste, meest ervaren majoretteleden van “De Harmonie Vroomshoop”. Deze meiden trainen iedere week onder leiding van instructrice Melanie Arkes. Dit is noodzakelijk om te kunnen blijven meedraaien in de hoogste categorie van de twirlsport. Er is veel discipline voor nodig om de batontechnieken te kunnen blijven uitvoeren en uit te breiden in moeilijkheidsgraad. De shows bevatten vaak een recent thema en worden uitgevoerd tijdens concerten en concoursen van de NBTA. Team B Team B bestaat uit meer ervaren majoretteleden en is vanaf 2014 het ‘accessoires team’ van De Harmonie Vroomshoop. Dit houdt in dat zij voornamelijk trainen op shows waar naast de baton ook met verschillende attributen wordt gewerkt. Deze show wordt uitgevoerd tijdens diverse concerten binnen de vereniging en tijdens concoursen van de NBTA. In 2015 heeft dit team succesvol deelgenomen aan het NK, met hun show “De kleine zeemeermin” zijn zij tweede geworden in hun categorie. Een enorme prestatie waar de vereniging trots op is. Dit team staat onder leiding van instructrices Melanie Arkes en Iris Jansen. Team C Team C is de instroomgroep, dit team staat onder leiding van Iris Jansen en bestaat uit de aller jongste leden. Zij leren op spelenderwijs batontechnieken op jeugdige/ herkenbare muziek. Uiteindelijk zal dit resulteren in een show die tijdens diverse concerten zal worden opgevoerd. Samen met het oudere Team B trainen zij iedere week ook het marcheren en de daarbij behorende batontechnieken (”straatshows”) voor optredens met de Malletband.
De Majorette