DAAR ZIT MUZIEK IN…
Omdat De Harmonie Vroomshoop trots is op al haar jeugdleden, zal er op vrijdag 6 juli weer een jeugdconcert worden georganiseerd. Aan dit concert doen (bijna) alle jeugdleden van de vereniging mee en zullen de AMV leerlingen hun diploma ontvangen. Het concert zal plaatsvinden in het theater van Het Punt en beginnen om 19:00uur. De entree voor het concert is gratis. Om de onkosten te vergoeden, vragen wij een vrije gift. Het thema DAAR ZIT MUZIEK IN geeft goed weer dat de jeugdleden erg belangrijk zijn voor de vereniging, zonder jeugd geen toekomst! Daarom zal alles uit de kast worden gehaald met muziek, licht en geluid om er een spectaculair concert van te maken. Iedereen is van harte welkom, dus nodig je familie en vrienden uit!