Majorettes Harmonie Vroomshoop sterk op de vloer.
Afgelopen   zaterdag   18    mei   deden   11   solisten   van   De   Harmonie   mee   op   het   NBTA   twirl   concours   in   Dedemsvaart.   Ondanks   een   dag gevuld met maar liefst meer dan 160 optredens wisten de solisten verschillende medailles mee naar huis te nemen. De      solisten      kwamen      uit      in      verschillende leeftijdscategorie├źn     en     verschillende     niveaus. Iedere    solist    presteerde    goed    op    haar    eigen niveau.   De   medailles   waren   deze   keer   voor   Isa kidstiwrl   een   zilveren,   Andrea   1-baton   novice   een zilveren,    Sarah    1    baton    beginner    een    bronzen, Pien   dance   novice   een   gouden   met   promotie   naar de   beginners   klasse,   en   Maud   dance   een   gouden en   promotie   naar   intermediate   klasse   en   1   baton intermediate   een   bronzen   met   plaatsingspunten voor   de   voorrondes   NK.   Geen   medaille   wil   niet zeggen   dat   je   het   niet   goed   hebt   gedaan   in   je klasse.   Als   solist   krijg   je   van   de   jury   een   rapport met   feedback,   aan   de   hand   daarvan   ga   je   trainen en   probeer   je   je   eigen   punten   op   het   volgende concours   te   verbeteren,   een   wedstrijd   met   jezelf. Ook   een   prestatie   op   zich   of   deze   nu   wel   op   niet beloond   wordt   met   een   medaille.   Het   volgende concours      is      een      thuiswedstrijd,      22      juni organiseren     wij     zelf     een     NBTA-concours     in activiteitencentrum Het Punt.