Twirlsters van “De Harmonie Vroomshoop ” beleefden een dag met een gouden randje.
Zaterdag 29 september organiseerde “De Harmonie Vroomshoop” een KNMO  Majorette/Twirl wedstrijd.  De gehele vereniging heeft zich ingezet om er een top dag van te maken. Van   “De   Harmonie   “deden   alle   Twirlsters   mee   onderverdeeld   in   drie   teams   en   een   solist.   De   jongste meisjes   van   team   D   konden   na   lang   wachten   eindelijk   hun   show   laten   zien   op   muziek   van   “Gruwelijk Eng”.   Dat   ze   voor   deze   show   sp eciaal   gemaakte   jurkjes   droegen   maakte   het   voor   hun   nog   mooier   om op   te   treden.   Hun   show   viel   goed   in   de smaak    bij    de    jury    en    werd    dan    ook beloond   met   een   eerste   plek   en   mogen mee          naar          de          Overijsselse Kampioenschappen.    Team    C,    die    op mooie   muziek   van   Hercules   een   show liet   zien,   pakte   de   jury   in   door   stralend, gelijk,   en   enthousiast   hun   dans   uit   te voeren.   Team   C   behaalde   een   eerste plek    en    ook    de    punten    om    deel    te mogen     nemen     aan     de     Overijsselse Kampioenschappen.    Van    het    B-team werd   in   deze   leeftijdscategorie   al   wat meer   van   verwacht,   maar   ook   zij   lieten   zien   dat   ze   hun   dans   goed   onder   de   knie   hadden.   En   wederom pakte   ook   dit   team   de   gouden   beker   +   plaatsing   voor   de   Overijsselse   Kampioenschappen.   Maud   deed als   enige   solist   mee   van   de   vereniging.   Door   haar   show   zowel   technisch   als   de   choreografisch   goed uit   te   voeren   liet   ze   haar   tegenstanders   achter   en   pakte   hier   de   gouden   medaille   en   ook   de   punten om   deel   te   mogen   nemen   aan   de   Overijsselse   Kampioenschappen.   Drie   gouden   bekers   en   een   gouden medaille,   het   was   met   recht   een   dag   met   een   “gouden   “randje   .De   inzet   en   het   vele   trainen   van   alle meiden   werd   deze   dag   meer   dan   dik   beloond.   Tel   daarbij   op   de   vele   positieve   reacties   van   zowel   de deelnemers,   het   publiek   en   de   bond   over   dit   concours   maakt   dat   de   vereniging   terug   kan   kijken   op een   zeer   geslaagde   dag.   De   meiden   gaan   samen   met   hun   instructrice   de   komende   weken   weer   flink trainen om zich voor te bereiden op het Overijsselse Kampioenschap 20 oktober in Losser.